Home

Voorbeeld klachtenbrief over school

Voorbeeld klachtenbrief school Ouders met schoolgaande kinderen hebben soms klachten over het beleid van de school. Als je een schoolgaand kind hebt zul je ongetwijfeld niet altijd voor de volle honderd procent tevreden zijn met de school van je kind Brief over Klachtenbrief voor het vak nederlands. Hallo, Was echt super blij met je klachtenbrief!!Ik had em als een voorbeeld gebruikt om te oefenen voor school. Toen ik op school kwam had ik dezelfde opdracht als jij toen en daar was ik wel wijs mee.dus bedankt!!!XXX Brief over Klachtenbrief voor het vak nederlands. Dit verslag is op 18 december 2007 gepubliceerd op Scholieren.com en gemaakt door een scholier (3e klas vwo

Voorbeeld klachtenbrief school - Gratis voorbeeld-brief

Hebt u een geschil met een persoon of instantie? Of een klacht over een product of dienst? Gebruik onze gratis voorbeeldbrieven om uw recht te halen Klachten over scholen en onderwijsinstellingen. Maakt u zich zorgen over de kwaliteit van het onderwijs op een school? Meld het bij de inspectie Klachtenbrief geluidsoverlast, 2 voorbeeldbrieven om een klacht in te dienen in verband met geluidsoverlast. Bekijk en download de gratis voorbeelden op onze school. We willen u graag informeren over de acties die wij als school hebben uitgezet. Van een van onze leerlingen is een, in de privésfeer opgenomen seksueel getinte foto/film verspreidt via de sociale media. Dit is erg vervelend voor de betrokken leerling en haar ouders

klachtenbrief dienstverlening, 2 voorbeeld brieven voor als je niet tevreden bent over een bepaalde dienstverlening. Bekijk en download de gratis brieven Met deze voorbeelden schrijf je eenvoudig een klachtenbrief Soms ben niet tevreden over iets dat je gekocht hebt of over een dienst van een bedrijf. Dat kan zijn dat je telefoonrekening niet klopt of een vakantiereis was niet zoals je verwacht had Klacht over school. Het kan voorkomen dat u het niet eens bent met iets dat op school gebeurt. U wilt in dat geval laten blijken dat u ontevreden bent met de gang van zaken en graag verbetering wilt. Klachten kunnen onder andere gaan over de beoordeling van uw kind,. Voorbeeld voor opdracht klachtenbrief ( ) Studies, vakken, cursussen en studieboeken op basis van je zoekopdracht: Druk op Enter om alle zoekresultaten te bekijken ( Voorbeeldbrief Voor het opstellen van een brief hebben wij een voorbeeldbrief gemaakt met daarin aanwijzingen, download deze Tips voor klachtenbrief. Maak een klachtdossier Zorg dat u een zo volledig mogelijk klachtdossier heeft. Ga daarbij als volgt te werk: Verzamel alle documenten en correspondentie die met de klacht te maken hebben en bewaar deze goed, bij [

Onderwerp: klacht over levertijd. Geachte heer of mevrouw, Op [datum aankoop] kocht ik bij u een [product]. Het gaat om een [merknaam en type] [gaat het om een bestelling, noem dan ook het bestelnummer of referentienummer] Brief over Klachtenbrief voor het vak engels. Dit verslag is op 5 augustus 2008 gepubliceerd op Scholieren.com en gemaakt door een scholie Om klachten over scholen te behandelen; Om tussen te komen bij conflicten tussen ouder/leerling en de school; Dit is het gevolg van de vrijheid van onderwijs die door de grondwet gegarandeerd wordt. Naar boven. Commissie zorgvuldig bestuur. Bij de Commissie zorgvuldig bestuur kan je terecht met een vraag of klacht over een van deze thema's Voorbeeld klachtenbrief. Met deze voorbeeldbrief klacht kunt u vrijwel alle voorkomende klachten melden en vraagt u de ontvanger formeel te reageren op uw klacht. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse

Brief Nederlands Klachtenbrief Scholieren

Een klachtenbrief schrijft u wanneer u ergens uw beklag over wilt doen. Dit kan een brief naar de gemeente zijn over de werkwijze of over uw buren of bijvoorbeeld naar TNT over verkeerd of te laat bezorgde post. In de brief geeft u aan wat uw klacht is en indien u iets terug verwacht wat uw wensen zijn In het kort Op school kunnen problemen ontstaan met ouders, leerlingen en personeelsleden. Als het niet lukt om samen een oplossing te vinden, dan kan de Landelijke Klachtencommissie Onderwijs (LKC) een advies uitbrengen. Uw probleem kan vaak ook door mediation worden opgelost. Klachten kunnen gaan over gedrag en omgang maar ook over beslissingen. Veelvoorkomende onderwerpen van klachten zijn

Brief Nederlands Klachtenbrief (3e klas vwo) Scholieren

Heeft u een vraag of klacht heeft over de kwaliteit van zorg of jeugdhulp? Het Landelijk Meldpunt Zorg geeft u informatie en advies. Dat kan gaan over een zorgverlener, maar bijvoorbeeld ook over een medicijn of een medisch hulpmiddel. Wij lossen geen klachten op, maar helpen u wel verder. Zo informeren we u over de mogelijkheden om uw klacht op te lossen. Of we beantwoorden uw vragen en. Voorbeeld klachtenbrief over school. Op deze pagina treft u een Voorbeeld Klachtenbrief over school. Een klacht is een uiting van ontevredenheid over een bewezen dienst, een persoon of een product. Wanneer men zich niet goed behandeld voelt, of de zaken niet zo lopen als verwacht,. Elke school moet een klachtenregeling voor ouders en personeel hebben. Hierin staat hoe de school met klachten omgaat. Scholen proberen klachten zo veel mogelijk zelf op te lossen. In de schoolgids of op de website van de school vindt u meer informatie over de klachtenregeling. Bespreek uw klacht. Voorbeeld voor opdracht klachtenbrief Studies, courses, subjects, and textbooks for your search: Press Enter to view all search results () Press Enter to view all search results () Login Sell. Find study resources for. Universities. Popular.

Voorbeeld Handelingsprotocol Schoolveiligheid Blz. 9 Wanneer de leerling door de nieuwe school moeilijk te handhaven is, mag de leerling worden teruggestuurd naar de oude school. De school zorgt ervoor dat de nieuwe school optimaal geïnformeerd is over de leerling. 10. Verwijdering. Dit is de laatste stap in het sanctiemodel > Reactie klachtenbrief. Terechte klacht: Geachte mevrouw Schrijf, Bedankt voor uw brief van waarin u aangeeft niet tevreden te zijn over de kwaliteit van ons papier. Wij hebben het papier onderzocht en geconstateerd dat het kwaliteitsverlies wordt veroorzaakt door een mankement in de verpakking.. Bij de voorbeeldbrieven zit er bijvoorbeeld een van iemand die niet tevreden is over de vakantie. Die brief begint met de aanleiding: ik heb via uw organisatie een reis geboekt. Direct daarna volgt de reden van de brief: de vakantie is niet bevallen. Zo is voor de lezer direct duidelijk waar de brief over gaat. 5 Ker Advies over de inhoud, opbouw, opmaak en indeling van een Nederlandse zakelijke brief. Een voorbeeld bij het adres, datum, onderwerp, aanhef, tekst, afsluiting en ondertekening bij het schrijven van een formele of zakelijke brief Nederlands

5 voorbeelden voor beantwoorden van een terechte of onterechte klacht. Afwijzing sponsorverzoek 5 voorbeeldbrieven om een aanvraag voor sponsoring correct af te wijzen Voorbeeld klachtenbrief wie kan mij helpen aan een voorbeeld brief over klachten van een koel/vries combinatie 11005 4 Rapporteer. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de. Welkom op brievenwinkel.nl. De site voor al uw voorbeeldbrieven, over sollicitaties, klachten, kwitanties, feestdagen en veel meer Voorbeeld brief: Klachtenbrief Adres Jouw adres plaats, datum Betreft: naam betrokkene geboorte datum dossiernummer V-nummer nationaliteit Geachte heer / mevrouw, Hierbij klaag ik over de behandelingstermijn van mijn (advies) aanvraag tot voorlopige verblijf. Ik heb mijn aanvraag op (datum, vermeld datum waarop de IND je aanvraag ontving of. klachtenbrief over een aantal voetballen die te snel kapot gaan; schrijfopdracht om een persoonlijke brief te schrijven; bedankbrief aan een oude stagebegeleidster. Ze moeten twee voorvallen zelf bedenken en veel leerlingen vinden dat lastig. Bij sommige klassen geef ik hiervoor directe aanwijzingen op het bord. motivatiebrief voor een andere.

Voorbeelden schrijfopdrachten. Schrijven is functioneel. Een voorbeeld is de taak 'solliciteer naar een vakantiebaan in Eastbourne'. Deze is realistisch en functioneel, omdat je daar bijvoorbeeld familie hebt wonen, maar evenwel niet goed te doen zonder bijbehorende informatie over het bedrijf, de eisen waaraan de sollicitant moet voldoen etc Wanneer je als consument onterecht wordt behandeld, is dat kostbaar én vervelend. De perfecte klachtenbrief helpt om je gelijk te halen. Handige voorbeelden en tips haal je gratis van het internet Een zakelijke brief is een officiele brief, die je stuurt naar een bedrijf of instantie. De meest gebruikte zakelijke brieven zijn de sollicitatiebrief en de klachtenbrief. Op deze Wikwijs vind je theorie, een voorbeeld en twee opdrachten om mee te oefenen. Deze kun je inleveren bij je docent, zodat hij/zij er feedback op kan geven Voorbeeld bezwaarschrift. Disclaimer voorbeeldbrief. Dit is een voorbeeldbrief van het Juridisch Loket. De tekst is een voorbeeld die u kunt aanpassen naar uw situatie. U bent zelf verantwoordelijk voor de brief. Verstuur de brief aangetekend én via de gewone post. Bewaar een kopie voor uzelf. Verder naar de brie Bijlage 4: Voorbeelden klachtenprocedure Voorbeeld 1 Wie & Toelichting 1. Iedere medewerker kan een klacht indienen over ongewenste om-gangsvormen bij zijn/haar direct leidinggevende of de vertrouwenspersoon; indien de klacht bij de leidinggevende wordt gemeld, geeft deze de klacht door aan de vertrouwenspersoon, die alle klachten registreert. 2

Klachtenbrief. Geplaatst door de TopicStarter: 30-03-06 14:21 . Hee mensen Ik moet voor nederlands een klachtenbrief maken. Kent iemand nog een leuke klacht? Groetjes, karlijn P.s. ben niet zo creatief.. vandaar dat ik het vraa Voorbeeld 1: Aanvraag extra mogelijkheid hertentamen. In deze tekstanalyse worden de ijkpunten uit het het CCC-model in omgekeerde volgorde doorlopen: van ijkpunt 15 via 12, 11 en 10 naar ijkpunt 4. Met deze volgorde wordt het relatieve belang van de ijkpunten duidelijk; hoe hoger in het model, hoe belangrijker de verbeteringen namelijk zijn - Opdracht KLACHTENBRIEF - Beoordelingsformulier KLACHTENBRIEF Opdracht: Schrijf een reactie naar de eigenaar van het appartement, waarin je uitlegt dat je ontevreden bent. Je hebt zijn appartement gehuurd naar aanleiding van de informatie die op de website werd verstrekt. Noem ook al je klachten. Geef aan dat je financiële compensatie verlangt

Voorbeeld Klachtenbrief

View Voorbeeld klachtenbrief NS.docx from EDOPM 101 at Windesheim University of Applied Sciences, Zwolle. NAAM ADRES POSTCODE WOONPLAATS NAAM ADRES POSTCODE WOONPLAATS PLAATS, DATUM ONDERWERP: Enkel Hieronder treft u enkele voorbeelden van de afsluiting van de brief/ de ondertekening:Met voorbeeld slotzin klachtenbrief deze e-mail reageer ik op U slotsgade 33 aabenraa ontvangt in deze brief informatie over In deze e-mail leest u mijn antwoord op uw vraag . Voorbeeld van klachtenbrieven voor slechte bezorgservice Controleer 2020-voorbeelden. Klachtenbrief: Er kan een klachtenbrief worden geschreven als een bedrijf de producten niet op tijd bij u aflevert

Heb je een klacht over bijvoorbeeld je bank, verzekeraar of tussenpersoon? Hieronder tien tips die je op weg kunnen helpen. Gebruik voor het schrijven van je brief de klachtenprocedure van de onderneming. De klachtenprocedure vind je in de algemene voorwaarden of in de overeenkomst van het product. Je kunt er ook naar vragen In veel beroepen, maar ook als student is het belangrijk dat je een goede zakelijke brief of e-mail kunt schrijven.Van belang bij een zakelijke brief is dat je allerlei gegevens precies noteert Hoe schrijft u een nette klachtenbrief over een recent gekocht product met problemen? Download dit voorbeeld klachtbrief en schrijf direct, in enkele minuten, een geschikte model klachtenbrief! Deze klachtenbrief is op een nette manier geschreven en zal de aandacht van uw lezer trekken en vasthouden Heeft u een klacht over een organisatie of zoekt u een klachtenbrief voorbeeld? Deze startpagina geeft u alle informatie. Alle klachten links op een rij

Klachtenbrief Scholieren

Klachtenbrief voorbeeld - Gratis voorbeeldbrieve

Voorbeeld klachtenbrief is een gratis initiatief van Pclooptvast.nl. We hebben gemerkt dat er veel behoeftes zijn aan voorbeeld brieven van klachten die betrekking hebben op providers zoals UPC Telfort Kpn Vodafone, Online, Ziggo. Dit is de reden dat we brieven aan het verzamelen zijn van alle providers. Heeft u zelf nog een klachtbrief liggen Het spijt ons dat je jouw product of dienst niet zonder problemen kunt gebruiken. Wil je een klacht indienen? Dan horen we dat graag. Wij doen er alles aan om het naar tevredenheid op te lossen Re: Voorbeeld klachtenbrief bij het instellen van een vordering Ongelezen bericht door M. van Rossum » 06 mar 2011 09:34 Ik publiceerde al eerder over 'ontwoekeren', naar aanleiding van het boek van Kees Kooman, dat ik presenteerde als het eerste 'zelfhulpboek' Een klachtenbrief schrijven in het Italiaans vioor wanneer er iets mis gaat tijdens een vakantie in Italie of over een product dat je gekocht hebt Voorbeeld Italiaanse klachtenbrief. Uwnaam en adres( Intestazione - briefhoofd) Spett. Societa Marelli(voorbeeld Destinatario - geadresseerde) Via Carso, 14 Een klachtenbrief in het Engels: tips en voorbeeldzinnen Het kan zijn dat je een klacht over iets hebt. Maar het kan ook zijn dat je een klacht van een klant moet oplossen. Een klachtenbrief in het Engels: zo los je dit goed op! Als je een klacht hebt wil je graag dat die op een goede manier wordt opgelost

Klachtenbrief - Top Voorbeelde

Klachtenbrieven. Bijna ieder bedrijf krijgt ermee te maken: het beantwoorden van klachten. Of de klager nu wel of geen gelijk heeft, het is altijd van groot belang dat hij netjes antwoord krijgt. Schiet in je brief dan ook niet meteen in de verdediging. Besteed in de eerste alinea aandacht aan de klacht: herhaal de klacht van de klant en zijn wens Voorbeeld van een Klachtenbrief. Door Frix gepubliceerd op Monday 14 April 23:18. Pieter de Wit Perenlaan 33 3350 PA Utrecht. Amsterdam, 4 april 2014. Sunset Vakanties Koriander 85 5021 HG Brouwershaven. Onderwerp: Klacht over vakantie. Geachte heer/mevrouw

Voorbeeldbrief klacht Het Juridisch Loke

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden door middel van deze cookies Voorbeeld van een inleiding. Hierbij bevestigen wij de ontvangst van jouw reactie betreffende klacht 28 dec 2017. Uiteindelijk heb ik een klachtenbrief verstuurd op 28 december. Ik vind ook dit weer een typisch voorbeeld van hoe KPN met klanten omgaat Hierin staat welke mogelijkheden er zijn om uw klacht aan de orde te stellen Voorbeeldbrief Model klachtenbrief ombudsman. Model van brief om te versturen naar een ombudsman betreffende geschil. Downloaden. Meer over: Geschillen. Thema: Juridisch. Of bel naar het gratis nummer 0800/20.750 voor je dagelijkse ondernemersvragen, voor alle info over het UNIZO-lidmaatschap en voor die ene unieke tip om meer te ondernemen met minder zorgen

Voorbeeldbrieven Het Juridisch Loke

  1. Vertalingen in context van klachtenbrief in Nederlands-Frans van Reverso Context: Wanneer er klachten zijn of precieze aanwijzingen, want een klachtenbrief is niet per definitie gebaseerd op een precies feit, richt de Commissie zich in de regel tot de organisatoren of het betreffende bedrijf met het verzoek om uitleg
  2. Online klacht indienen Om uw klacht online in te dienen gaat u naar Mijn Kifid. U maakt eerst uw persoonlijke account aan. Daarna meldt u uw klacht via het online klachtenformulier. Ook kunt u alle belangrijke bestanden uploaden. Vervolgens kunt u de behandeling van uw klacht eenvoudig volgen via Mijn Kifid. Bij iedere actie die [
  3. Vertalingen in context van klachtenbrief in Nederlands-Engels van Reverso Context: De email die Manus me stuurde, is een klachtenbrief
  4. Een klachtenbrief schrijven is iets dat de meeste mensen op een gegeven moment moeten doen. Of je nu ontevreden bent met een product of dienst van een bedrijf, het is meestal mogelijk om het probleem op te lossen op een voor beide partijen gunstige manier, via een stevige maar beleefde klachtenbrief

Klachten over scholen en onderwijsinstellingen Onderwerp

Download deze voorbeeld klachtenbrief en ontvang uw model klachtenbrief met direct zodat u meteen aan de slag kan. DISCLAIMER Hoewel all content met de grootste zorg is gecreërd, kan niets op deze pagina direct worden aangenomen als juridisch advies, noch is er een advocaat-client relatie van toepassing Voorbeeld condoleance Een condoleancebrief is een brief waarin men na het overlijden van een persoon de nabestaanden zijn medeleven toont. Het is een manier om aan te tonen dat ze niet alleen zijn, dat men er voor ze is en dat ze welkom zijn als ze behoefte hebben aan gezelschap Download voorbeeld openingszin motivatiebrief: Download op deze pagina eenvoudig voorbeelden van openingszinnen die je kunt gebruiken voor jouw sollicitatiebrief of motivatiebrief. Het volledige overzicht met standaard en creatieve openingszinnen kun je ook eenvoudig als pdf-file downloaden via onderstaande button Voorbeeld Slotzin Klachtenbrief, la jolla trading post casino preview, eso slotted passives, the mathematics of poker free pd

VoorbeeldThe Battle over School Prayer: How Engel v

Klachtenbrief geluidsoverlast - Top Voorbeelde

Uitleg over de de indeling, inhoud en opbouw van persoonlijke brieven. Een aantal voorbeeldzinnen, standaardzinnen en voorbeelden bij adres, datum, aanhef, tekst, afsluiting en ondertekening bij het schrijven van een persoonlijke brief in het Nederlands Soms hoeft u alleen te weten hoe studenten, docenten en ouders in het algemeen denken over de school en de gemeenschap. Geef ze de kans om hun mening te delen over onderwerpen als Onze school toont respect voor mensen van alle achtergronden en culturen, Studenten denken dat de schoolregels eerlijk zijn en Het plagen en pesten van andere studenten is hier vrij normaal Een klachtenbrief schrijft u wanneer u ergens uw beklag over Schrijf beknopt en concreet wat uw beeld is van het conflict, Voorbeeld arbeidscontract klachtenbrief adres. 4 jaar geleden 10 juni 2014. Internet; 20 reacties; 1811 keer bekeken G georgedb Je kunt je brief schrijven natuurlijk In dit artikel lees je hoe je een formele Franse brief of e-mail moet schrijven. Dit wordt ook wel een zakelijke brief of e-mail genoemd. De opbouw en de indeling van de brief worden beschreven en je krijgt ook voorbeelden te zien, die je kunt gebruiken

Scholen met Succes kan voor uw school een communicatieplan opstellen die als handvat dient voor effectieve communicatie met uw doelgroepen. Het is eveneens mogelijk om uw communicatiemiddelen door Scholen met Succes te laten ontwerpen. Voorbeeld. Voorbeeld communicatieplan. Deelname. Voor deelname of meer informatie kunt u contact met ons. Heeft u een klacht over de politie? Dan moet u eerst bij hen een klacht indienen. Soms is een goed gesprek voldoende om de onvrede weg te nemen. Bij veel politiebureaus kunt u een folder krijgen over de klachtenregeling van de politie voorbeeld klachtenbrief over in rekening gebrachte kosten. rafie #1 . Geplaatst op 06 juni 2010, 14:24. Activiteit Berichten: 1 Lid sinds: 06 jun 2010 Voorbeeld Engelse sollicitatiebrief. Margreet de Boer Compactweg 32 3535 AD Utrecht The Netherlands. Sportmind Inc. East West Road Wimbeldon London AB1 2SW Great Britain. July 16, 2013. Dear Ms. Gigs, I am writing to you in regards to the position for a secretary which was advertised on www.NationaleVacaturebank.nl on 10 July 2013 Stuur ons zo veel mogelijk feitelijke informatie. Bij een melding is het handig om een kopie toe te voegen van eerdere correspondentie over het geschil, zoals e-mails of brieven, tussen jou en de financiële onderneming. Bel je liever? Je kunt het Meldpunt bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Het telefoonnummer is 0800-5400 540.

klachtenbrief dienstverlening - Top Voorbeelde

Met deze voorbeelden schrijf je eenvoudig een klachtenbrief

  1. Ik heb een klacht over school (VO), wat kan ik doen? - OC
  2. Voorbeeld klachtenbrief - Nederlands - Stuvi
  3. Tips klachtbrief - Kifi
  4. Voorbeeldbrief - Klacht over niet op tijd ontvangen
  5. Brief Engels Klachtenbrief Scholieren
  6. Een vraag of klacht over je school - voor ouders - Vlaams
  7. Voorbeeld klachtenbrief Voorbeeldbriefj
Strategies for Disorganized Students w/ ADHD

Voorbeeldbrief: Voorbeeldbrief klach

  1. Landelijke Klachtencommissie Onderwijs (LKC
  2. Klacht over zorg of jeugdhulp? Het Landelijk Meldpunt Zorg
  3. Info over klacht brief voorbeeld
  4. Klachtenbrief Behandelen - Vinden
The Cover Letter (Job or School): iMindMap mind mapDevon boys wear skirts in protest over school uniformNEW REPORT: Discipline Reform through the Eyes of Teachersfictiedossier voorbeeld - Google zoeken | Grammatica, Taalbrief-opstelling Images - Frompo - 1
  • Facebook post spelling.
  • Hoe bereken je de afstand tussen 2 coördinaten.
  • Volvo V70 D2 Test.
  • Plantenzuil voor binnen.
  • Youtube UTOPIA Mylène.
  • Willem Herbots.
  • EBay China Hong Kong.
  • Rasvereniging dwergkees België.
  • Luay uitspraak.
  • Koekjestaart met koffie.
  • Geschiedenis Zuid Korea.
  • Deen Volendam.
  • Santa Claus Village Finland.
  • Tafelblad gerecycled hout.
  • Bomen informatie.
  • Lymfevocht afvoeren.
  • Wat zijn tweelettergrepige woorden.
  • Spelers Vitesse 2012.
  • Fietsenstalling tuin.
  • Hassan 2 moskee.
  • شهود يهوه والماسونية.
  • Wat is rubella.
  • Canoe trip Norway.
  • Weeën om het kwartier.
  • Parisuhde aiheuttaa masennusta.
  • Bestrijdingsmiddel houtworm.
  • Van Hool bus.
  • Vierkante douchekop 40 cm.
  • Zoutwatersysteem groen water.
  • 5 2 dieet aangepast.
  • Buick onderdelen.
  • Wat is praten met Cortana.
  • Robbert Hinfelaar vermogen.
  • Familie 10 september 2019.
  • Industriële meubels IKEA.
  • Le Fidèle betekenis.
  • Stabiliteitsoefeningen voetbal.
  • Communie herinnering.
  • Christelijke verjaardagskaarten met tekst.
  • Wat is Primewood.
  • Another Brick in the Wall Original.